beta версия

Публична администрация

Публична администрация в СУ - София

Софийски университет ''Св. Климент Охридски''

Университети със специалност Публична администрация горе

Описание горе

Информация за кандидатстудентска кампания 2014 ще бъде обновена,веднага след като актуалната информация бъде уточнена от университета!Получете известие,активирайки опцията от меню Кандидатствай за даден университет и специалност!

Профил на специалността:

Учебният план цели да даде на студентите широко разбиране за съвременните социални проблеми и за методите, използвани за тяхното отчитане при разработването на политика и при експертните анализи. Набляга се на усвояването на практически знания и умения за справяне с трудни, противоречиви случаи, които отразяват действителната сложност на социалната реалност.

Професионална реализация:

Основната цел на програмата е да обезпечи желаещите да работят в обществените служби с нов подход към управлението на обществените дела и да съдейства за създаването на модерно поколение лидери – квалифицирани и решени да поемат управлението на обществената сфера в съответствие с демократичните традиции, надхвърлящи конвенционалните ограничения на силовата политика.

Ефективна професионална реализация в структури на централната, местната и всяка друга администрация.

Учебен план горе

Повече информация за изучаваните дисциплини в тази специалност можете да намерите на следния линк:

 
Всички данни са извлечени от справочниците, проспектите и рекламните материали, представени от съответните висши училища или публикувани в интернет страниците им.
Харесайте ни във Facebook Unichoice.bg във Facebook Unichoice.bg във Google+