beta версия

Регионално развитие и политика

Регионално развитие и политика в СУ - София

Софийски университет ''Св. Климент Охридски''

Университети със специалност Регионално развитие и политика горе

Описание горе

Информация за кандидатстудентска кампания 2014 ще бъде обновена,веднага след като актуалната информация бъде уточнена от университета!Получете известие,активирайки опцията от меню Кандидатствай за даден университет и специалност!

Информация

  • "Регионално развитие и политика" е нова специалност, която се изучава от учебната 2005-2006 г. с курс на обучение 4 години. В нея се придобиват умения по регионално развитие и политика и по-точно в областта на програмирането, изпълнението и мониторинга на планове, стратегии, програми за регионално развитие и други области. Това е първата по рода си такава специалност в България.

  • Завършилите успешно бакалавърска степен притежават необходимата квалификация, знания и умения за работа в държавни ведомства, в регионални и местни администрации, в консултантски фирми и др., възможно е и продължаване на обучението в магистърски програми във всички ВУ у нас и в университети в чужбина, а при доказани качества - и в докторантури.

 

Учебен план горе

Повече информация за изучаваните дисциплини в тази специалност можете да намерите на следния линк:

 
Всички данни са извлечени от справочниците, проспектите и рекламните материали, представени от съответните висши училища или публикувани в интернет страниците им.
Харесайте ни във Facebook Unichoice.bg във Facebook Unichoice.bg във Google+