beta версия

За Unichoice.bg


Unichoice.bg - България е модул от онлайн-платформа, в който ще се залага и постоянно ще се обновява информацията за специалностите и всички актуални процедури и срокове  по кандидатстване за българските държавни университети.

Той е създаден за всички български кандидат-студенти, завършващи средното си образование в България, които желаят да следват в български университети и да намерят подходящите за тях специалност и университет за бакалавърска степен на образование.

Платформата ще ти помага:

- предоставяйки детайлна информация за университетите и изучаваните в тях специалност, рейтинги, последваща реализация

-  давайки представа за шансовете ти за прием

-  изготвяйки таймлайн и рутинг на процеса на кандидатстване

-  минимизирайки шанса за грешки и пропуски на важни срокове или изисквания при кандидатстване


Това е новият бранд на Uniconsult® – консултантска фирма за следване в чужбина с над 12 годишен опит в консултирането и кандидатстването в университети в чужбина и лидер за Германия и Австрия със 100% прием на кандидатите.

Идеята на този нов проект е, да дадем възможност на повече кандидати да се възползват от богатия опит, ноу-хау и индивидуален подход на Uniconsult®, съчетавайки ги с удобството и достъпността на онлайн-услугите.

Всички данни са извлечени от справочниците, проспектите и рекламните материали, представени от съответните висши училища или публикувани в интернет страниците им.
Харесайте ни във Facebook Unichoice.bg във Facebook Unichoice.bg във Google+