beta версия

Икономика на търговията

Икономика на търговията в УНСС - София

Университет за национално и световно стопанство

Университети със специалност Икономика на търговията горе

Описание горе

Информация за кандидатстудентска кампания 2014 ще бъде обновена,веднага след като актуалната информация бъде уточнена от университета!Получете известие,активирайки опцията от меню Кандидатствай за даден университет и специалност!

Профил на специалността:

Тази специалност, която съществува от създаването на УНСС, подготвя конкурентоспособни кадри за всички сфери на икономиката. Учебният процес се осъществява от висококвалифицирани преподаватели и специалисти от търговските вериги и Комисията за защита на потребителите, което осигурява тясна връзка на теорията с търговската практика. Катедра "Търговия" поддържа добри взаимоотношения с престижни български и чуждестранни фирми на основата на сключени договори за сътрудничество. Съществен елемент от тях е отпускането на стипендии и приемането на работа на възпитаници на специалността.

Професионална реализация:

Завършилите специалността могат да работят като: мениджъри по продажбите, асортимент-мениджъри, мърчандайзери, дистрибутори, брокери в търговски фирми за търговия на дребно и на едро - на всички ръководни длъжности; фирми - стокопроизводители и вносители в страната, зам.-пре­зи­денти по търговските въпроси, директори, специалисти в търговски и пласментни отдели, търговски представители и посредници, търговски агенти.

 
Всички данни са извлечени от справочниците, проспектите и рекламните материали, представени от съответните висши училища или публикувани в интернет страниците им.
Харесайте ни във Facebook Unichoice.bg във Facebook Unichoice.bg във Google+