beta версия

Икономика на туризма

Икономика на туризма в УНСС - София

Университет за национално и световно стопанство

Университети със специалност Икономика на туризма горе

Описание горе

Информация за кандидатстудентска кампания 2014 ще бъде обновена,веднага след като актуалната информация бъде уточнена от университета!Получете известие,активирайки опцията от меню Кандидатствай за даден университет и специалност!

Профил на специалността:

Създадена е през 1990 г. и подготвя висококвалифицирани специалисти за оперативна и ръководна работа в туроператорски и пътнически агенции, хотелски комплекси, заведения за хранене и развлечение и институции, участващи в регулирането на туристическата дейност. Особено внимание се отделя на чуждоезиковата подготовка. Осигурено е профилирано обучение по културен туризъм, спортен туризъм, ресурсна осигуреност на териториалните комплекси, технологични системи в туризма, специфични инструменти на финансиране.

Професионална реализация:

Завършилите специалността могат да работят като: ръководни кадри и експерти в маркетинговата, производствената, иновационната, инвестиционната, счетоводната, финансовата и посредническата дейност на туристически фирми, както и да осъществяват валутни и борсови операции.

 
Всички данни са извлечени от справочниците, проспектите и рекламните материали, представени от съответните висши училища или публикувани в интернет страниците им.
Харесайте ни във Facebook Unichoice.bg във Facebook Unichoice.bg във Google+